Barion Pixel
Időpontkérés

Access Bars®

Mi az Access Bars® kezelés?

Egy kézrátételes energetikai kezelés a fejen található 32 pont gyengéd érintésével, melynek következtében erőfeszítés nélkül el tudod engedni azokat a blokkokat, amelyek eddig korlátoztak. 

A kezelés során egy masszázságyra fekszel és, ha nem akarsz beszélni a problémákról, az emlékekről nem kell semmit mondanod. Az energia a test érintése által is mozgatható, melynek segítségével oldódik a feszültség és beindul az áramlás. Érzésre olyan, mint egy fejmasszázs. Azt szokták mondani, hogy az Access Bars® hatására a legjobb esetben az egész életed megváltozik, legrosszabb esetben pedig pihentél egy jót. 

Mire jó az Access Bars® kezelés?

 • Oldja az érzelmi és energetikai blokkokat
 • Stresszoldó, traumaoldó
 • Hiperaktivitásra
 • Depresszióra
 • Figyelemzavarra, magatartászavarra
 • Alvásproblémákra
 • Szorongás, félelem, pánik oldására
 • Egészségügyi problémákra 

Access Consciousness®

Mi van, ha a világnak arra az ajándékra, változásra és lehetőségre van szüksége, hogy igazán önmagad légy?

Soha ne add föl! 
Soha ne szállj ki!
Soha ne hagyd abba!
Használd ezt a mantrát: 
‘’Az életben minden könnyedén, örömmel, ragyogva árad felém.” Gary M. Douglas

Vágj bele! 
Írj nekem és beszéljük meg, hogy miben tudok neked segíteni!

 • „Ez a tanfolyam hatalmas energiákat mozgatott meg bennem. Áttörő felismeréseket hozott, amelyek az életem legfontosabb kérdéseihez kapcsolódnak. Megadta a reményt, hogy mindig van mit tenni, mindig van tovább, és hogy a nehéz út mellett mindig ott van a könnyű út is. Ehhez mindössze annyi kell, hogy megtegyük a szükséges lépéseket a külső és a belső világban egyaránt. Tudom, hogy minden lehetséges, és ennek fényében és tudatában kívánom élni életem hátralévő napjait.”
  Csongor
 • „Drága Detti! Mit kaptam a 3 naptól? Hálát, szeretetet, tudást, válaszokat, irányítást az életem felett, irányt az életemhez, elfogadást, befogadást, elengedést, megértést, tisztánlátást, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot… mindent, amire minden embernek szüksége lenne, hogy megtalálja Önmagát és megtanulja élni a saját életét, azt, amire mindig is vágyott! Míg élek, hálás leszek, amiért megtanítottál megváltoztatni! Köszönöm Detti! „
  Szilvi
 • „Kedves Detti! Köszönöm ezt a 3 csodálatos napot, amit együtt töltöttünk! Felemelő érzés volt minden pillanata! Érdekes embereket ismerhettem meg, megható, olykor szívbemarkoló sorsokkal. Sorstársaimnak üzenem: ha úgy érzed, folyamatosan szenvedsz valamilyen dologtól, és eddig még nem sikerült megoldást találnod rá, akkor tiszta szívből ajánlom Dettit, mert Ő egy Földre szállt Angyal! Mindenre tud megoldást! Hálás vagyok, hogy itt lehettem!”
  Éva
 • Kedves Detti! Köszönöm neked ezt a sok élményt, felismerést, tudást, nevetést és könnyet! Fantasztikus volt ez a 3 nap együtt, a csapat is szuper volt!
  Mindenkinek csak ajánlani tudlak, hiszen a hatalmas tudásoddal, a rengeteg szereteteddel és türelmeddel megváltoztatod az emberek látásmódját, életét. Köszönöm szépen!
  Tündi
 • Szia Detti! Köszönöm ezt a 3 csodás napot! Intenzív napokat töltöttünk együtt, ahol rengeteget tanultam magamról, az energiáról és a különböző ThetaHealing technikákról. A beépített gyakorlati részek lehetővé tették, hogy rögtön megbizonyosodjunk a technikák azonnali működéséről.
  Felemelő volt hasonló érdeklődésű résztvevőkkel napokig együtt rezegni és fejlődni. Remélem, hamarosan találkozunk a következő tanfolyamon!
  Timi

Beszéljük meg, hogyan tovább!

Teljesen kötelezettségmentesen írhatsz nekem és örömmel válaszolok!
Írok neked
Szeretnél értesülni a legújabb hírekről és újdonságokról?
Kövesd az Facebook oldalamat 
és
Iratkozz fel a hírlevelemre!
Hogy mi kell hozzá?
és

Kövess az Instagramon!

Hello@sarudidetti.hu
+36203367878
Dinnyés Lajos u. 32, Dabas
Találkozzunk a közösségi médián!
A weboldalt készítette: Mészáros Gábor

© Sarudi Bernadett. Minden jog fenntartva.

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram