Barion Pixel
Időpontkérés

Coaching

Mi a Coaching?

A coaching közted és a coach, vagyis közöttem létrejövő partneri együttműködés, egy olyan célorientált, gondolatébresztő, provokatív és kreatív folyamat, amely arra inspirál Téged, hogy szakmai és személyes szempontok alapján a legtöbbet hozd ki magadból, azaz fejleszd magadat.

Nem terápia. A terápia a pszichés problémákkal foglalkozik, általában a múltra helyezi a hangsúlyt és a „miértek” érdeklik.
A coaching, ezzel szemben, egy előre irányuló folyamat, mely egy egészséges, teljes személyiséget tekint ügyfélnek, akinek az életében apróbb problémák várnak megoldásra.
A coaching a „miértek” helyett a „hogyanra” keresi a választ, azaz nem a múlt feldolgozására összpontosít, hanem a jelenre koncentrál, miközben a jövőt építi.

Nem tanácsadás, nem oldás. A coaching nem ad konkrét tanácsot egy megoldandó problémára, hanem az ügyfél saját képességeit, készségeit hívja elő és az ügyfél maga oldja meg.  A coach segít az ehhez szükséges készségek, gondolatok, ötletek felszínre hozásában és tudatosításában azért, hogy a legközelebbi hasonló probléma már önállóan megoldható legyen.

Nem baráti beszélgetés. Hanem egy strukturált beszélgetés. Megoldási alternatívákat tár fel, kijelöli az irányt, az ügyfél döntést hoz, akcióterv készül és kezdődhet a gyakorlatba ültetés. Igazi házi feladatokkal, tevékenyen.

Mint minden ember, Te is képes vagy az élethosszig tartó fejlődésre, amit ha választasz a coachinggal is tudunk támogatni. 

Saját erőforrásaidat felhasználva egy előremutató megoldásért és az általad meghatározott célok eléréséért dolgozunk. Mérhető eredményeket érhetsz el, melyek mind saját, mind környezeted működését pozitívan befolyásolhatják.

Coaching = támogatás 

A coaching a jelenből indul ki és a jövőre fókuszál, felkutatja a lehetséges megoldásokat, új nézőpontokat adhat, meghívva arra, hogy feszegesd a komfortzónád határait. A coach rámutat a mondataid között megbúvó mögöttes tartalmakra, esetleges ellentmondásokra

Tükröt tart, melyben tisztán láthatod működésed.A coach abban támogat, hogy felfedezd a különböző lehetőségeidet és a céljaid megvalósulásához szükséges legjobb megoldásaidat. Folyamatként tekints a változásra, ez ajánlottan 4-8 alkalom.

Mire jó a Coaching? 

 • Célok eléréséhez
 • Karrierút megtalálás, munkahely váltás
 • Hatékonyságnövelés 
 • Időmenedzsment, összpontosítás
 • Önismeret
tudj meg többet rólam

Vágj bele! 
Írj nekem és beszéljük meg, hogy miben tudok neked segíteni!

 • „Ez a tanfolyam hatalmas energiákat mozgatott meg bennem. Áttörő felismeréseket hozott, amelyek az életem legfontosabb kérdéseihez kapcsolódnak. Megadta a reményt, hogy mindig van mit tenni, mindig van tovább, és hogy a nehéz út mellett mindig ott van a könnyű út is. Ehhez mindössze annyi kell, hogy megtegyük a szükséges lépéseket a külső és a belső világban egyaránt. Tudom, hogy minden lehetséges, és ennek fényében és tudatában kívánom élni életem hátralévő napjait.”
  Csongor
 • „Drága Detti! Mit kaptam a 3 naptól? Hálát, szeretetet, tudást, válaszokat, irányítást az életem felett, irányt az életemhez, elfogadást, befogadást, elengedést, megértést, tisztánlátást, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot… mindent, amire minden embernek szüksége lenne, hogy megtalálja Önmagát és megtanulja élni a saját életét, azt, amire mindig is vágyott! Míg élek, hálás leszek, amiért megtanítottál megváltoztatni! Köszönöm Detti! „
  Szilvi
 • „Kedves Detti! Köszönöm ezt a 3 csodálatos napot, amit együtt töltöttünk! Felemelő érzés volt minden pillanata! Érdekes embereket ismerhettem meg, megható, olykor szívbemarkoló sorsokkal. Sorstársaimnak üzenem: ha úgy érzed, folyamatosan szenvedsz valamilyen dologtól, és eddig még nem sikerült megoldást találnod rá, akkor tiszta szívből ajánlom Dettit, mert Ő egy Földre szállt Angyal! Mindenre tud megoldást! Hálás vagyok, hogy itt lehettem!”
  Éva
 • Kedves Detti! Köszönöm neked ezt a sok élményt, felismerést, tudást, nevetést és könnyet! Fantasztikus volt ez a 3 nap együtt, a csapat is szuper volt!
  Mindenkinek csak ajánlani tudlak, hiszen a hatalmas tudásoddal, a rengeteg szereteteddel és türelmeddel megváltoztatod az emberek látásmódját, életét. Köszönöm szépen!
  Tündi
 • Szia Detti! Köszönöm ezt a 3 csodás napot! Intenzív napokat töltöttünk együtt, ahol rengeteget tanultam magamról, az energiáról és a különböző ThetaHealing technikákról. A beépített gyakorlati részek lehetővé tették, hogy rögtön megbizonyosodjunk a technikák azonnali működéséről.
  Felemelő volt hasonló érdeklődésű résztvevőkkel napokig együtt rezegni és fejlődni. Remélem, hamarosan találkozunk a következő tanfolyamon!
  Timi

Beszéljük meg, hogyan tovább!

Teljesen kötelezettségmentesen írhatsz nekem és örömmel válaszolok!
Írok neked
Szeretnél értesülni a legújabb hírekről és újdonságokról?
Kövesd az Facebook oldalamat 
és
Iratkozz fel a hírlevelemre!
Hogy mi kell hozzá?
és

Kövess az Instagramon!

Hello@sarudidetti.hu
+36203367878
Dinnyés Lajos u. 32, Dabas
Találkozzunk a közösségi médián!
A weboldalt készítette: Mészáros Gábor

© Sarudi Bernadett. Minden jog fenntartva.

crossmenu
hu_HUHungarian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram