Barion Pixel
Időpontkérés

Eseményeim

ThetaHealing® Alaptanfolyam 
Basic DNA képzés

2024.05.14 -05.16 . (péntektől-vasárnapig)

DABAS

Bármilyen elakadás, probléma, önmagad-, a családi rendszered megismerése esetén ajánlott vagy ha tudatosabb, boldogabb, egészségesebb és örömtelibb életet szeretnél.
A ThetaHealing® erejével, a benne lévő tudással a mindennapi kihívások könnyebben kezelhetők, harmónikusabb élet teremthető. 
Akár magadon, akár szeretteiden vagy később a hozzád fordulók életében is nagy segítséget tudsz adni ezen módszer, szemlélet elsajátítása által.
A képzésen megtanulunk tudatosan théta állapotba kerülni, izomtesztelni. Megtanuljuk a probléma feltárására használt ásás technikát, intuitív képességeinket fejlesztjük. Energetikai tisztításokat ismerünk meg, jövőt olvasunk le, őrangyalokkal kommunikálunk, lélektársat hívunk be, manifesztációs technikát tanulunk és ezen kívül még sok - sok izgalom és hasznos tudás vár ránk. 

Részvételi díj: 155.000 Ft/ Fő   

Korai kedvezményes foglalással: 133.000 Ft / Fő ( 1 hónappal a kezdés előtt)

Egyéni tanfolyamot is kérhetsz a számodra megfelelő időpontban, melynek ára: 175.000 Ft/Fő

Ismétlőknek a részvételi díj: 60.000 Ft/fő

A tanfolyam tartalmazza: 
ThetaHealing® Könyv
ThetaHealing® Munkafüzet
THInK által kiállított nemzetközi oklevél
Tagság a www.thetahealing.com oldalon található online ThetaHealing® konzulensi és instruktori rendszerben.

1 AJÁNDÉK KONZULTÁCIÓ VELEM MINDEN TANFOLYAMI RÉSZTVEVŐNEK!

Lélektalálkozások Beszélgetős EST
Téma:  PÉNZ

2024.05.31 péntek 18 óra

Dabas - Levendulaház Városi Nappali

Önismereti élmény EST. Ha volna kedved velem töltődni, beszélgetni várlak szeretettel. Az EST-ét egy mély, intenzív energetikai MEDITÁCIÓVAL fogjuk zárni. Biztosítsd a részvételed és foglalj időpontot MOST! Hozzájárulás: 3.000 Ft/ Fő
 • „Ez a tanfolyam hatalmas energiákat mozgatott meg bennem. Áttörő felismeréseket hozott, amelyek az életem legfontosabb kérdéseihez kapcsolódnak. Megadta a reményt, hogy mindig van mit tenni, mindig van tovább, és hogy a nehéz út mellett mindig ott van a könnyű út is. Ehhez mindössze annyi kell, hogy megtegyük a szükséges lépéseket a külső és a belső világban egyaránt. Tudom, hogy minden lehetséges, és ennek fényében és tudatában kívánom élni életem hátralévő napjait.”
  Csongor
 • „Drága Detti! Mit kaptam a 3 naptól? Hálát, szeretetet, tudást, válaszokat, irányítást az életem felett, irányt az életemhez, elfogadást, befogadást, elengedést, megértést, tisztánlátást, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot… mindent, amire minden embernek szüksége lenne, hogy megtalálja Önmagát és megtanulja élni a saját életét, azt, amire mindig is vágyott! Míg élek, hálás leszek, amiért megtanítottál megváltoztatni! Köszönöm Detti! „
  Szilvi
 • „Kedves Detti! Köszönöm ezt a 3 csodálatos napot, amit együtt töltöttünk! Felemelő érzés volt minden pillanata! Érdekes embereket ismerhettem meg, megható, olykor szívbemarkoló sorsokkal. Sorstársaimnak üzenem: ha úgy érzed, folyamatosan szenvedsz valamilyen dologtól, és eddig még nem sikerült megoldást találnod rá, akkor tiszta szívből ajánlom Dettit, mert Ő egy Földre szállt Angyal! Mindenre tud megoldást! Hálás vagyok, hogy itt lehettem!”
  Éva
 • Kedves Detti! Köszönöm neked ezt a sok élményt, felismerést, tudást, nevetést és könnyet! Fantasztikus volt ez a 3 nap együtt, a csapat is szuper volt!
  Mindenkinek csak ajánlani tudlak, hiszen a hatalmas tudásoddal, a rengeteg szereteteddel és türelmeddel megváltoztatod az emberek látásmódját, életét. Köszönöm szépen!
  Tündi
 • Szia Detti! Köszönöm ezt a 3 csodás napot! Intenzív napokat töltöttünk együtt, ahol rengeteget tanultam magamról, az energiáról és a különböző ThetaHealing technikákról. A beépített gyakorlati részek lehetővé tették, hogy rögtön megbizonyosodjunk a technikák azonnali működéséről.
  Felemelő volt hasonló érdeklődésű résztvevőkkel napokig együtt rezegni és fejlődni. Remélem, hamarosan találkozunk a következő tanfolyamon!
  Timi

Érdekel valamelyik esemény? Találkozzunk!

Beszéljük meg, hogyan tovább!

Teljesen kötelezettségmentesen írhatsz nekem és örömmel válaszolok!
Írok neked
Szeretnél értesülni a legújabb hírekről és újdonságokról?
Kövesd az Facebook oldalamat 
és
Iratkozz fel a hírlevelemre!
Hogy mi kell hozzá?
és

Kövess az Instagramon!

Hello@sarudidetti.hu
+36203367878
Dinnyés Lajos u. 32, Dabas
Találkozzunk a közösségi médián!
A weboldalt készítette: Mészáros Gábor

© Sarudi Bernadett. Minden jog fenntartva.

crossmenu
hu_HUHungarian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram