Barion Pixel
Időpontkérés

ThetaHealing®

Mi a ThetaHealing®?

A ThetaHealing® olyan energetikai gyógyítási technika, mely akár azonnali változásokat hozhat életed bármely területén, tudatosan újrateremtve valóságodat. 

Számos országban már kórházakban is alkalmazzák a módszert, Magyarországon is több orvos, pszichológus használja előszeretettel a ThetaHealing® -t.

A ThetaHealing® -t a legjobban úgy lehet leírni, mint egy módszer, amely megnyitja a tiszta válaszok csatornáját. Emellett lehetővé teszi a résztvevőknek, hogy hitbéli korlátaikat megtalálják és azonnal megváltoztassák azokat.

A ThetaHealing kezelések során, théta agyhullámok és intuitív képességeinek segítségével azonosítjuk a személyes korlátozó hitrendszereket, melyek a testi, lelki vagy anyagi problémát okozzák, majd azok oldása és pozitív érzelmi minták betöltése után megváltoztatható a kibocsátott személyes rezgés kvantum szinten.

A ThetaHealing® egy világszerte elismert spirituális gyógyító és önfejlesztő módszer, mely fizikai, lelki és szellemi gyógyulást hoz létre akár azonnal.

A ThetaHealing® egy kiváló módszer, mert egyesíti a spiritualitást a legmodernebb tudományos kutatásokkal: alkalmazott tudományként a kvantumgyógyászat, a biofizika, a kineziológia és a tudatmezőkkel kapcsolatos legmodernebb kutatásokon, ismereteken alapszik. 

Ebből a térből, – amely biztonságos és tartalmaz számunkra minden szükséges információt, – hozzuk létre a pozitív változást és magad is érzékelheted az energiát.

Biztonságosan hozzáférünk a tudatunk nem tudatos részében megbújó negatív, fájdalmas, korlátozó érzésekhez tapasztalatokhoz, hitrendszerekhez, családi generációs programokhoz. Az ezek mögött található gyökér problémák cseréjével, tisztításával érhető el a várt pozitív eredmény.

A ThetaHealing® egy tudományosan megalapozott, a kvantumfizika elvein alapuló módszer. 

Bizonyított tény, hogy az Univerzumunkban minden energia. A gondolataink, hitrendszereink, elvárásaink, mint energia mintázatok alakítanak mindent körülöttünk. Amilyen minőségűek a gondolati energiamintáink, olyan minőségű a teremtett valóságunk.

A pozitív gondolatok és érzések pozitív fizikai életet, egészséget, tapasztalást, sikert és eredményeket teremtenek.
A negatív gondolatok és érzések negatív fizikai életet, betegséget, tapasztalást és sikertelenséget, eredménytelenséget teremtenek.

Fontos, hogy megértsük! A tudatalattinkban eltárolt és ott futó programjaink nem azonosak azzal, amit gondolunk! Sőt mi több az érzéseinkkel sem vagyunk azonosak, amelyeket éppen érzünk.

Az életünk megteremtésében azonban a tudatalattinkban futó hitrendszerek, tapasztalatok, programok játszanak döntő fontosságú szerepet. Ezekről pillanatnyi érzéseink, testi érzeteink adnak pontos képet – már amennyiben nem nyomjuk el és bíráljuk felül ezeket a jelzéseket – melyeket testünk közvetít – a gondolkodásunkkal.

Mérhetetlen potenciál rejlik emiatt a nézőpontjainkban és azok megváltoztatásában.

Mire jó a ThetaHealing®?

Mindent képes megváltoztatni.

Ha valami könnyű arra van programunk, az igaz nekünk. Ha nincs, az nehéz, azt a programot meg kell tanítani az elménknek, hogy változás álljon be. 

Képzeld el! Milyen lenne az életed, ha kiderülne, hogy sokkal többre vagy hivatott, mint azt valaha elképzelted magadról? Hogy minden, ami az életedben van a nézőpontjaidon, hitrendszereden múlik és azon, hogyan értelmezed a világ jeleit.

"A kvantumbiofizika, az epigenetika és a fraktálgeometria feltörekvő tudományai megvilágították az elme-test-lélek kapcsolat mechanikáját.
Ez az új tudomány felfedi, hogy a tudatosság felelős az élettapasztalatainkért, beleértve a biológiai működésünket is.

Szóval pontosan hogyan érint ez téged és engem?

Végső soron ez azt jelenti, hogy gondolataink megváltoztatásával megváltoztathatjuk a valóságunkat. Amint elfogadjuk, hogy MI vagyunk a felelősek mindenért, ami velünk történik, felhatalmazást kapunk arra, hogy visszavegyük az irányítást az életünk felett." Dr. Bruce Lipton Ph.d. biológus-sejtkutató, író szerint.

Hát ez igazán csodás! Nem igaz?!
Mindent, amit a tudattalanunkban tárolunk elengedhetjük és lecserélhetjük.
Nem azok vagyunk, amit 7 éves korunkig hipnózis állapotában mintaként rögzítettünk, nem a félelmeink vagyunk és nem is azok vagyunk, akik generációs mintákat hordozunk őseinktől.
Hogy kik vagyunk? - Bárki lehetsz és bármit tehetsz, amire csak vágysz! Legyél az, aki lenni szeretnél! 

Nézz körül az életedben és minden, ami nem működik, ami küzdelmes, arra korlátozó a programod, és minden, ami hiányzik az életedből, arra nincs programod, de a jó hír az, hogy megváltoztathatod.
Bruce Lipton weboldalán a Forráskönyvtárában, a a ThetaHealing® módszerét is felsorakoztatja segítő eszközként arra, hogy a korlátozó hitrendszereket elengedjük és újakat töltsünk le. Átírhatjuk könnyedén azokat a programjainkat, amelyek a tudatalattinkban futnak és, ami elmondása szerint 95 %-ban meghatározza az életünket.
Hatalmas nyereségre tudunk szert tenni, ha tudatosak vagyunk és teszünk magunkért. 

Vágj bele! 
Írj nekem és beszéljük meg, hogy miben tudok neked segíteni!

 • „Ez a tanfolyam hatalmas energiákat mozgatott meg bennem. Áttörő felismeréseket hozott, amelyek az életem legfontosabb kérdéseihez kapcsolódnak. Megadta a reményt, hogy mindig van mit tenni, mindig van tovább, és hogy a nehéz út mellett mindig ott van a könnyű út is. Ehhez mindössze annyi kell, hogy megtegyük a szükséges lépéseket a külső és a belső világban egyaránt. Tudom, hogy minden lehetséges, és ennek fényében és tudatában kívánom élni életem hátralévő napjait.”
  Csongor
 • „Drága Detti! Mit kaptam a 3 naptól? Hálát, szeretetet, tudást, válaszokat, irányítást az életem felett, irányt az életemhez, elfogadást, befogadást, elengedést, megértést, tisztánlátást, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot… mindent, amire minden embernek szüksége lenne, hogy megtalálja Önmagát és megtanulja élni a saját életét, azt, amire mindig is vágyott! Míg élek, hálás leszek, amiért megtanítottál megváltoztatni! Köszönöm Detti! „
  Szilvi
 • „Kedves Detti! Köszönöm ezt a 3 csodálatos napot, amit együtt töltöttünk! Felemelő érzés volt minden pillanata! Érdekes embereket ismerhettem meg, megható, olykor szívbemarkoló sorsokkal. Sorstársaimnak üzenem: ha úgy érzed, folyamatosan szenvedsz valamilyen dologtól, és eddig még nem sikerült megoldást találnod rá, akkor tiszta szívből ajánlom Dettit, mert Ő egy Földre szállt Angyal! Mindenre tud megoldást! Hálás vagyok, hogy itt lehettem!”
  Éva
 • Kedves Detti! Köszönöm neked ezt a sok élményt, felismerést, tudást, nevetést és könnyet! Fantasztikus volt ez a 3 nap együtt, a csapat is szuper volt!
  Mindenkinek csak ajánlani tudlak, hiszen a hatalmas tudásoddal, a rengeteg szereteteddel és türelmeddel megváltoztatod az emberek látásmódját, életét. Köszönöm szépen!
  Tündi
 • Szia Detti! Köszönöm ezt a 3 csodás napot! Intenzív napokat töltöttünk együtt, ahol rengeteget tanultam magamról, az energiáról és a különböző ThetaHealing technikákról. A beépített gyakorlati részek lehetővé tették, hogy rögtön megbizonyosodjunk a technikák azonnali működéséről.
  Felemelő volt hasonló érdeklődésű résztvevőkkel napokig együtt rezegni és fejlődni. Remélem, hamarosan találkozunk a következő tanfolyamon!
  Timi

Beszéljük meg, hogyan tovább!

Teljesen kötelezettségmentesen írhatsz nekem és örömmel válaszolok!
Írok neked
Szeretnél értesülni a legújabb hírekről és újdonságokról?
Kövesd az Facebook oldalamat 
és
Iratkozz fel a hírlevelemre!
Hogy mi kell hozzá?
és

Kövess az Instagramon!

Hello@sarudidetti.hu
+36203367878
Dinnyés Lajos u. 32, Dabas
Találkozzunk a közösségi médián!
A weboldalt készítette: Mészáros Gábor

© Sarudi Bernadett. Minden jog fenntartva.

crossmenu
hu_HUHungarian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram