Barion Pixel
Időpontkérés

Ismerd meg a történetem

Szia! Detti vagyok. Tudom, hogyha ide kattintottál, az azért van, mert szeretnél valamivel többet tudni rólam, hogy eldöntsd mire vagyok képes, mit tudhatok, érdemes-e engem választanod az életedben segítségképpen. 

Úgy vélem, hogy a végzettségeim felsorolásával nem tudnék igazán invitálás lenni az életedbe. Sokkal inkább azzal, amiben hiszek és a visszajelzések által, amit mások mondanak rólam közelebb kerülhetünk egymáshoz. 

Fontos, hogy tudd nem számít honnan jöttél, min mentél keresztül, bármikor választhatsz mást. 

Az életemben rengeteg jó, és sok tragikus, negatív élmény is ért, amik befolyásoltak abban, hogy mindig törekedjek önmagam és mások megismerésére, határaim kitágítására, nézőpontjaim megváltoztatására, új ismeretek szerzésére.

Nemcsak az élet adta leckék tanítottak, de folyamatosan kerestem az új lehetőségeket a tanulásra, így elvégeztem iskolákat, részt vettem tanfolyamokon, képzéseken, könyvek, hanganyagok tucatjait dolgoztam fel, személyesen is találkoztam különböző segítőkkel (pszichológus, kineziológus, látó, jós, sámán, előző életes utaztató, indiai gyógyító, családállítás, asztrozófus) megismerkedtem rengeteg alternatív módszerrel (Agykontroll, Reiki Mester képzés), amik mind-mind segítettek abban, hogy jobban érezzem magam és hozzájárulás legyek másoknak is.

Megfigyeltem, hogy azok a dolgok, amelyek engem fejlesztettek, vagy átmeneti megoldásokat kínáltak problémáimra, ahogy változtam idővel kevésnek, lassúnak bizonyultak.

Az önismereti úton a legnagyobb, leghatásosabb változást az életemben a Executive Business & Life Coach képzés és ezt követően a ThetaHealing® technika elsajátítása hozta el. A totális szabadságot pedig az Access Consciousness®  létezz önmagadként élménye. 

Egyvalamire rájöttem, minden ugyanarról beszél. A spiritualitás, a pszichológia, a tudomány, kvantumfizika. Az energiáról. 

Biztosan mondhatom, hogy érzékelem és élem is az energiát, ami bennem, benned és körülöttünk van és tudom, hogy ezt te is érzékeled.

Az energia létezik. Minden energia. Minden élőnek és élettelennek van egy mérhető frekvenciája. Az élet varázslata abban van, hogy ezt hogyan tudjuk érzékelni, befogadni, megváltoztatni? 

Ahogyan én is, te is rendelkezel a választás szabadságával és így a változás képességével. Te magad vagy a varázslat! Te képes vagy rá, hogy megváltoztasd a valóságodat. Én pedig megmutatom, megtanítom neked a hogyant.

Ha hiszel a csodákban és abban, hogy képes vagy választásaiddal megváltoztatni a világodat, szeretnéd megtapasztalni ki vagy valójában és élni szeretnéd azt az életed, ami neked működik és amiben igazán boldog vagy, akkor keress meg, mert tudok neked segíteni. 

Mi van akkor, ha nincs semmi más értelme az életnek, csak annyi, hogy létezz önmagadként miközben hozzájárulás vagy a világnak? 

Lehetséges-e, hogy az élet iskolájának semmi más tanítani valója nincs a leckék által, mint, hogy jól érezd magad és egyre többet és többet fedezz fel magadról?

Mi más is lehetséges itt még, amit elképzelni sem tudunk?

“Dettinél biztonságban éreztem magam. Mindent kibeszélhettem magamból, ami foglalkoztatott vagy bántott. Nem kellett átgondolni, hogy hogyan mondom, mit mondok el. Ő nem ítél el csak egyszerűen megért. Ez hatalmas megkönnyebbülést jelentett a lelkemnek, hogy van egy hely, ahol igazán önmagam lehetek.”
Anikó

Hallgasd meg a beszélgetést velem a Rádió Dabasban! 

Hogyan segítek?

Elképesztő élmény számomra, amikor része lehetek más emberek változásának, örömének. Az igazi erőm abban rejlik, hogy gyorsan és finoman térképezem fel a hozzám érkezők eddigi életét. Ítélkezésmentesen, egy 100 %-ban rólad szóló, biztonságos térben beszélgetünk arról, hogy mi történt veled és mit szeretnél.
Hamar megtalálom azokat a pontokat, életeseményeket, melyek éveken, évtizedeken át bebetonoztak és nem engedik a változást. Nem tartalak benne a múltban, az átélt fájdalomban. Szeretném, hogy könnyebb legyen neked, gyógyuljon a lelked és a lényed ragyogjon, éljen! Ehhez használom a tanulmányaim, képességeim szerinti eszközöket, hogy a legmegfelelőbb legyen neked és rövid időn belüli a változás. Ahogy szokták mondani, nyitott könyvként olvaslak és ezáltal segítek felismerni azt, hogy neked mi működik. Ugyanis ez a legfontosabb, hogy mi működik neked. Hiszen nem vagyunk egyformák és bár mindig megpróbálunk másokhoz hasonlítani, másoknak megfelelni, de végül is az egyediségünkben rejlik a szépségünk és a boldogságunk. Csodálatos érzés, amikor rájössz erre, hogy ki vagy és van választásod. Sokkal erősebb vagy, mint gondolnád és a képességed a változásra, maga a csoda.

Mert mindannyian csodákról álmodunk és hajt minket a vágy, hogy felfedezzük a szépséget magunkban és magunk körül. Kik vagyunk? Kivé válhatunk? Mit tehetsz meg ma magadért? Mi az a választás, amit ha választasz, akkor elkezded szeretni azt, aki vagy és élvezni az életedet? Mi van, ha tényleg mi vagyunk a legnagyobb ajándék önmagunk számára?

Légy Önmagad! Válaszd azt az életet, amit élni szeretnél! Készen állsz?

  • “Nem írtam még soha ilyen véleményezős oldalra, így nem is nagyon tudom magam hogyan kifejezni, de ha érdekel az őszinte véleményem, amit így neked írásban ki tudok fejezni, az az lenne, hogy én soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen trauma után, én képes leszek így élni az életem. Gyermekkoromban szexuálisan bántalmaztak, de csak 10 évvel később kezdem visszaemlékezni rá. Utáltam magamat és a világot. El akartam dobni az életemet. Ezek után nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó lehet majd minden nap felkelni. Eszméletlen nagy hálát érzek így feléd, hogy sikerült jobbá tenned az életem, hogy ilyen lelkesen tudsz támogatni, és hogy az a borzalmas kép, amit magamról felállítottam, megszűnt létezni. Ez a rengeteg tudás, az élethez, és magamhoz, amit át tudsz adni, hát erre nem is nagyon tudok mit mondani. Tényleg, amúgy így hihetetlen az, amire képes vagy, soha nem gondoltam volna, hogy valaha is leszek ilyen jó, de bebizonyítottad, hogy igen is az vagyok. Ez a rengeteg támogatást, és pozitív energia, amit kapok tőled. Nem mellesleg, említettem neked a munkalehetőséget, és hétfőn már mehetek is betanulni, és nem érzek semmilyen nehézséget a munkával kapcsolatban. Sem azzal, hogy újra emberek közé menjek, ami korábban lehetetlennek tűnt, Szóval nagyon köszönök neked mindent, és hálás leszek egy életen át❤️És igyekszem minél hamarabb újra menni. 😁”
    E.
  • "Dettihez a véletlen sodort, ráadásul még szkeptikus is voltam a ThetaHealinget illetően. Első alkalommal, amikor a foglalkozás végére értünk és hazafelé tartottam, arra lettem figyelmes, hogy a hetek óta bennem lévő negatív érzések kiürültek. Olyan voltam, mint a mosatlan edény, amit végre megtisztított egy gondos kéz, és az edény szépen várta, hogy megtöltődjön valami jóval. Eltűnt a szorongás, lelkiismeret furdalás, amit sokszor afelett éreztem, aki vagyok, vagy aki éppen nem vagyok mások szerint. Helyébe jött egy tartós nyugalom, és mintha újra megtaláltam volna a belső valómat, központomat, az elveszített egyensúlyt. Újra láttam, hogy hol kell változtatnom és ez a változtatás játszik könnyedséggel sikerült, mindenfajta kínlódás nélkül. Szkeptikus voltam, és talán picit még most sem értem, hogy mi történik, de tudom, hogy helyemre kerültem, illetve már az első foglalkozás után azt éreztem, hogy egy másik pályára lépett az életem, ami az előzőnél sokkal jobb. Biztos vagyok benne, hogy előttem van még jó pár dolog, amit majd feltérképezünk és újra rajzolunk, de maximálisan megéri a beletett időt, energiát és pénzt, mert egy életünk van, és az a dolgunk, hogy legjobbat hozzuk ki a ránk szabott időből. Pláne, ha még szülők is vagyunk és fontos nekünk, hogy a mi batyunkat ne vigye tovább a gyerekünk. Köszönöm szépen Detti! ❤️"
    Zsuzska

Beszéljük meg, hogyan tovább!

Teljesen kötelezettségmentesen írhatsz nekem és örömmel válaszolok!
Írok neked
Szeretnél értesülni a legújabb hírekről és újdonságokról?
Kövesd az Facebook oldalamat 
és
Iratkozz fel a hírlevelemre!
Hogy mi kell hozzá?
és

Kövess az Instagramon!

Hello@sarudidetti.hu
+36203367878
Dinnyés Lajos u. 32, Dabas
Találkozzunk a közösségi médián!
A weboldalt készítette: Mészáros Gábor

© Sarudi Bernadett. Minden jog fenntartva.

crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram